BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI MAZBATASINI ALDI

31 Mart yerel seçimlerinde 35 bin 893 oy alarak başkan seçilen Milliyetçi Hareket Partisi adayı Savaş Kalaycı, bugün (9 Nisan 2019 Salı) İl Seçim Kuruluna gelerek mazbatasını aldı.

Karaman’ın yeni Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nur Bilge Cevahir’in elinden alarak görevine başladı. Karaman Adliyesi’ndeki İl Seçim Kurulu’nda gerçekleşen törende; Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın yanı sıra, 4 dönemdir Yeni Mahalle Muhtarı olan ve 5. dönem yeniden muhtar seçilen Başkan Savaş Kalaycı’nın babası Ahmet Kalaycı ve yeni seçilen belediye meclis üyeleri de mazbatalarını birlikte aldı. Partililerin yoğun tezahüratlarıyla mazbatasını alan Başkan Kalaycı: “Gerçekten zor ve yorucu bir maratonu başarı ile bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu aşamada bizlere katkısı olan tüm gönül dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Milletimize birlik beraberlik, kardeşlik içerisinde el ele, gönül gönüle vererek vatandaşlarımızın huzur, refah ve mutluluk içerisinde güzel bir şehirde yaşamaları için ne yapmamız gerekiyorsa hep birlikte bunları gerçekleştireceğiz. İl Seçim Kuruluna adaletli şekilde bu seçimi gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum, Karamanımız için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Mazbatasını alan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, daha sonra MHP parti il binasına gelerek mehter takımı ve kılıç-kalkan ekibi eşliğinde, vatandaşlarla birlikte coşkulu bir şekilde Karaman Belediyesi’ne gelerek görevi eski Başkan Ertuğrul Çalışkan’dan devraldı.

Eklenme Tarihi : 09.04.2019 18:03