BAŞKAN ÇALIŞKAN ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Karaman’da 2018 - 2019 eğitim – öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle karne dağıtım töreni düzenlendi.

Bugün (18 Ocak Cuma) Karaman İbrahim Bey İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programına; Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, daire müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Okulun anasınıfında eğitim gören öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Fahri Meral ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan minik öğrencileri tebrik edip, karne ve hediyelerini vererek öğrencilere mutlu, sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmelerini diledi.

Törenin ardından Karaman Belediyesi’nin projelendirdiği “Çat Kapı Tiyatro” ekibi minik öğrencilere Karaman’ın tarihi şahsiyetlerini tanıtan gösteriler yaptılar.

Eklenme Tarihi : 18.01.2019 16:13