BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI'NIN RAMAZAN AYI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI'NIN RAMAZAN AYI MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 11 Mart Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm Karaman halkının Ramazan Ayı’nı tebrik etti. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’in; şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyor, güzelliklerle dolu bu mübarek ayda; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Cenab-ı Hakkın bizleri sağlık, esenlik, birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı’na kavuşturması temennisiyle tüm İslam Âleminin Ramazan Ayı’nı tebrik ediyor, Karamanlı hemşehrilerimi sevgi, saygı ve en kalbi duygularla selamlıyorum” dedi.