BAŞKAN KALAYCI VALİLİK BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ramazan Bayramı’nın ilk günü düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

BAŞKAN KALAYCI VALİLİK BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

Karaman Valiliği’nce tertip edilen bayramlaşma programı, polis evindeki protokol bayramlaşmasıyla başladı. Saat 11.00’de gerçekleşen programa; Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, Karaman Milletvekilleri, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Protokol üyeleri katıldı.

Bayramlaşma programı kapsamında; Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Çocuk Evleri Sitesi, Yunus Emre Polis Merkezi Amirliği, İtfaiye Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Şehit Ailesi ziyaret edilerek vatandaşların, çalışan görevlilerin, Sevgi evlerindeki çocukların ve şehit yakınlarının bayramları kutlandı.

Belediyenin Bayramlaşma Programı 11 Nisan Perşembe Günü

Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma programı ise 11 Nisan 2024 Perşembe günü yapılacak. Belediye hizmet binasında saat 14.00’de başlayacak olan bayramlaşma programına tüm halkımız davet edildi.