BAYRAM ARİFESİNDE ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, arife günü düzenlenen programda şehitliği ziyaret etti.

BAYRAM ARİFESİNDE ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Ramazan Bayramı dolayısıyla şehir mezarlığında bulunan şehitlikte bir ziyaret programı tertip edildi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ziyarette; yapılan duanın ardından protokol üyeleri tarafından şehit mezarlarına su dökülerek karanfil bırakıldı.

Garnizon ve Polis Şehitliğinde gerçekleşen programa; Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kurum müdürleri, Protokol üyeleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Şehitlikteki programın ardından Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, kabir ziyaretine gelen vatandaşlarla selamlaşarak bayramlarını kutladı.