KARAMAN MUTFAĞI AÇILDI

Karaman Belediyesi gastronomi alanında şehrin tanıtımına önemli bir katkı yapacak olan tesisi, Alparslan Türkeş Parkında bulunan konağı yeniden düzenleyerek “Karaman Mutfağı” adıyla hizmete sundu. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın önderliğinde gerçekleştirilen bu proje, şehrin yemek kültürünü ve mirasını yaşatarak yerel lezzetleri tanıtacak.

KARAMAN MUTFAĞI AÇILDI

Karaman Mutfağı, şehre özgü lezzetlerin sunulduğu bir konseptle misafirlerini ağırlayacak. ilk misafirlerini ağırlayan bu özel mutfakta, geleneksel Karaman yemeklerinin yanı sıra yöresel tatlar da yer alıyor. Belediye Başkanı Kalaycı'nın, şehrin kültürel zenginliklerine verdiği önem doğrultusunda hayata geçirilen bu proje, Karaman'ın gastronomi değerlerini tüm dünyaya tanıtacak.

Karaman'a özgü bu lezzet Ramazan ayı boyunca iftar yemeği programı olarak rezervasyon usulü şeklinde hizmet verecek. Bu şekilde, hem şehir sakinleri hem de ziyaretçiler, geleneksel Karaman lezzetlerini deneyimleyebilecek.

Karaman’a özgü yemeklerin sunulacağı ve Karaman yemek kültürünün tanıtıldığı Karaman Mutfağı ilk misafirlerini ağırladı.