“ŞEHRİN HABERLERİ” YAYIN HAYATINA BAŞLADI
Pazartesi, 25 Ocak 2010 08:10

Karaman Belediyesi; çalışmalarını, projelerini ve etkinliklerini Karamanlılara duyurmak amacıyla haftalık yayını olan “Şehrin Haberleri” gazetesini yayın hayatına soktu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Basın Bürosu’nun haber, fotoğraf, söyleşi ve derlemeleriyle oluşturulan gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü`nü Yücel Erdemsoy yürütecek. Haftalık çıkacak olan gazete vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.

Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, gazetenin tüm Karamanlılara ulaşmasını sağlamak istediklerini belirtti. Gazetenin 5 bin adet basıldığını kaydeden Uğurlu: “Kurumsal iletişim araçlarından biri olan gazeteyle, tüm çalışmalarımızı vatandaşlarımızın da duymasını istiyoruz. Gazetemizin belediyemize ve vatandaşlarımıza büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum.” dedi.

 

Tasarim ve Kodlama Karaman Belediyesi BIM 2009