KONYA VALİSİ VE KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NDAN BAŞKAN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) Yönetim Kurulu toplantısı için ilimize gelen Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

Bugün (27 Aralık 2018 Perşembe) başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Vali Cüneyit Orhan Toprak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile sohbet etti.

Vali Toprak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Karaman’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Çalışkan ise,  Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı Karaman’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın yanı sıra, Karaman İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar ile Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’da eşlik etti.

Eklenme Tarihi : 27.12.2018 16:29