İFTAR SOFRASI BEYAZKENT MAHALLESİ’NDE

Karaman Belediyesi’nin Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofralarının 13. durağı Beyazkent Mahallesi olacak.

Karamaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tertip edilen geleneksel mahalle iftarlarında iftar sofrası bu akşam (8 Haziran 2018 Cuma) Beyazkent Mahallesi’ne kurulacak. Abdullah Tayyar Lisesi bahçesinde verilecek iftar yemeğine Beyazkent Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Mümine Hatun Mahallesi’nde ikamet eden tüm vatandaşlarımız davet edildi.

Bu Akşam Hasan Dursun Sahne Alacak

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konser programında bu akşam (8 Haziran 2018 Cuma) tasavvuf müziğinin güçlü sesi Hasan Dursun sahne alacak.

Eski Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilecek konserde ünlü sanatçı sevilen eserlerini Karamanlılar için seslendirecek. Saat 22.15’de başlayacak konsere tüm halkımız davet edildi.

Eklenme Tarihi : 08.06.2018 15:34