KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞܒNDEN SEMİNER

04 Şubat Dünya Kanser Günü etkinlikleri kapsamında Karaman Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde hanımlara yönelik “Rahim ağzı kanseri ve meme kanseri” konulu seminer verildi.

Karaman Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü Salonu’nda gerçekleşen seminere konuşmacı olarak katılan Karaman Devlet Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları Uzmanı Fatma Kılıç: “Rahim ağzı kanserinin nedenleri ve belirtileri nelerdir, Rahim ağzı kanserinde erken tanı için nelere dikkat edilmelidir, Rahim ağzı kanser tarama programları ve tedavisi, Rahim ağzı kanserinden korunma ve Rahim ağzı kanser aşısı” gibi konularda hanımları bilgilendirdi.

Programın sonunda seminere katılan bayanlar, merak ettikleri konuları Dr. Fatma Kılıç’a sorarak bilgi aldılar.

Eklenme Tarihi : 07.02.2018 14:53