ŞEHİT POLİS DUALAR VE TEKBİRLERLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Konya’da görev yaptığı sırada bir minibüsün çarpması sonucu şehit olan Erkan Kurşun memleketi Karaman’da toprağa verildi.

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kılınan cenaze namazına; Vali Fahri Meral, TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Daire Müdürleri, Polis ve Askeri erkanın yanı sıra Şehit ailesinin yakınları ve binlerce kişi katıldı.

41 yaşındaki Şehit Erkan Kurşun’un cenaze namazını İl Müftüsü Muhammed Lütfi Ketenci kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından dualar ve tekbirlerle şehir mezarlığındaki Polis Şehitliğine defnedildi.

Eklenme Tarihi : 18.07.2017 14:49