KARAMAN ŞEHİDİNİ UĞURLADI, ONBİNLER MEYDANA SIĞMADI

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Tekeli üs bölgesine PKK´lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan sözleşmeli er 22 yaşındaki Oğuzhan Küçük son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Oğuzhan Küçük’ün cenazesi sabah saatlerinde görev yeri Hakkari’den askeri uçakla Konya Havaalanına oradan da Karaman Zembilli Mahallesi’ndeki babaocağına getirildi. Burada şehidin ailesi taziyeleri kabul etti.

Öğle namazına müteakiben Aktekke 15 Temmuz Kent Meydanı’nda kılınan cenaze namazına protokol ve on binlerce vatandaş katıldı. Şehit Oğuzhan Küçük’ün cenazesi, cenaze namazının kılınmasının ardında dualar ve tekbirlerle Kırmahalle şehir mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yayımladığı taziye mesajında; “Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Tekeli üs bölgesine eli kanlı hain PKK´lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan hemşehrimiz Oğuzhan Küçük’e Allah’tan rahmet, ailesine, sevdiklerine, Karamanımıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Hainler bilsinler ki; bu kalleş saldırılar karşısında dik duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günlerin İnşallah üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi.

Eklenme Tarihi : 27.06.2017 15:13