KARAMAN BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın ikinci günü belediye hizmet binasında gerçekleştirildi.

KARAMAN BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

11 Nisan Perşembe günü saat: 14.00’de düzenlenen bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bayramlaşmaya gelen küçük-büyük tüm vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Savaş Kalaycı, herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Kalaycı, MHP İl Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programına katıldı

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karaman MHP İl Başkanlığı ve Karaman Ülkü Ocaklarının düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Kalaycı, MHP İl yönetimi ve programa katılan partililerle tek tek selamlaşarak bayramını kutladı.

Başkan Kalaycı, dezavantajlı bireyler ve aileleri ile bayramlaştı

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Çocuk Oyun Köyü Ana Kucağında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Kalaycı, Ana Kucağında eğitim gören bireyler, aileleri ve Ana Kucağında görevli personel ile tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı.