18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLERLE KUTLANDI

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLERLE KUTLANDI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü, törenlerle kutlandı.
Kutlama programı, saat 09.00’da Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törene; Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Karaman Milletvekilleri ve Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın yanı sıra Protokol üyeleri, Askeri erkan, Gaziler, Şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Cumhuriyet Parkı’ndaki törenin ardından Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve protokol üyeleri, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Muharip Gaziler Derneği’ni bir süre ziyaret ettikten sonra şehir mezarlığındaki şehitlikte dua ederek, şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı.