BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI'NIN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI'NIN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

18-24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı bir mesaj yayınladı.
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “Deneyim ve tecrübeleriyle bugünlere gelmemizde büyük emeği olan, milli değerlerimizi yarınlara aktaran kıymetli büyüklerimiz; toplumsal hayatın yegâne varlıklarıdır. Milletimiz tarihinin her döneminde yaşlısına gereken önemi vermiş, büyüğüne saygı ve sevgide kusur etmemiştir. Bu geleneği yaşatıp onlara rahat ve huzurlu bir hayat sunmak da hepimizin görevi olmalıdır. Karaman Belediyesi olarak; yaşlı vatandaşlarımız için gereken özeni gösterdiğimizi ve her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ederek, tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını canı gönülden kutluyor, kendilerine hürmetlerimi sunarak, sevdikleri ile birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.